Κώστας Βλάσης, Βουλευτής Αρκαδίας, Χειρουργός-Ορθοπεδικός, Επίκουρος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

Τετάρτη, 16 Μάρτιος 2016 07:56

Τρίπολη, 16 Μαρτίου 2016

Δελτίο Τύπου

Κώστας Βλάσης: «Ταλαιπωρούνται χιλιάδες υποψήφιοι οδηγοί, λόγω της αδιαφορίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Την άμεση διευθέτηση του θέματος, που έχει προκύψει με την εξέταση των υποψηφίων οδηγών στην περιφέρεια, ζήτησε με ερώτηση που κατέθεσε προς τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης.

Μετά την απεργία-αποχή, που προκηρύχθηκε από την Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.), από τις 07/03/2016 δεν διενεργούνται οι εξετάσεις υποψηφίων οδηγών στην περιφέρεια της χώρας. Η κινητοποίηση πραγματοποιείται καθώς, όπως καταγγέλλουν οι εξεταστές υποψηφίων οδηγών, εργάζονται εδώ και δύο μήνες χωρίς την καταβολή της αποζημίωσής τους. Ζητούν την καταβολή των δικαιουμένων αμοιβών τους για παροχή έργου εκτός ωραρίου εργασίας και την ανεύρεση μιας μόνιμης λύσης, που θα διευθετήσει το εν λόγω ζήτημα.

Η κατάσταση αυτή ταλαιπωρεί χιλιάδες υποψήφιους οδηγούς, που δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία έκδοσης διπλώματος. Επιπλέον, σε κάποιες περιπτώσεις τα Δελτία Εκπαίδευσης & Εξέτασης υποψηφίων οδηγών κινδυνεύουν να λήξουν, καθώς θα παρέλθει η τριετία ισχύος τους. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την οικονομική επιβάρυνση και την ταλαιπωρία των υποψηφίων, που θα αναγκαστούν σε επανέκδοση των ΔΕΕ τους.

Η αδιαφορία που μονίμως επιδεικνύει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα των Ελλήνων και κυρίως στους πολίτες της περιφέρειας, που για ακόμη μια φορά αισθάνονται ξεχασμένοι και αποκλεισμένοι.

Νέα ΔημοκρατίαΚώστας Βλάσης - Με τις δικές μου δυνάμεις!

Εγγραφείτε στο επίσημο Newsletter

Στοιχεία επικοινωνίας