Κώστας Βλάσης, Βουλευτής Αρκαδίας, Χειρουργός-Ορθοπεδικός, Επίκουρος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

Παρασκευή, 13 Νοέμβριος 2020 10:41

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ

Τρίπολη, 10 Ιανουαρίου 2019
 
Δελτίο Τύπου
 
Επιστολή Κώστα Βλάση σε Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος για να ανατραπεί η διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής στα Τρόπαια.
 
 
Τη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στα Τρόπαια ζήτησε με επιστολή του προς τη Διοίκηση της τράπεζας ο βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ. Κώστας Βλάσης.
 
Μετά από τις πληροφορίες που θέλουν την τράπεζα να προχωρά στην αναστολή λειτουργίας του εν λόγω καταστήματος, ο κ. Βλάσης προχώρησε σε παρέμβαση προς τη Διοίκησή της ζητώντας την επανεξέταση μιας τέτοιας απόφασης.
 
Ο κ. Βλάσης παρουσίασε αναλυτικά τις σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις, που θα έχει η εξέλιξη αυτή για την τοπική κοινωνία όχι μόνο των Τροπαίων αλλά και ολόκληρης της περιοχής. Τόνισε πως έτσι θα ανακοπεί η δυνατότητα ανάπτυξης ενός τόπου, που παρουσιάζει έντονη δραστηριότητα στον πρωτογενή αλλά και στον τουριστικό τομέα, ενώ θα δημιουργηθούν και μεγάλα πρακτικά προβλήματα στους κατοίκους αλλά και σε όσους δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην ευρύτερη περιοχή.
 
Επιπλέον, φρόντισε να καταστήσει σαφείς τις ιδιαιτερότητες της περιοχής, στην οποία κατοικούν αρκετοί πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας που δεν έχουν ευχέρεια ούτε στις μετακινήσεις τους αλλά ούτε και στη χρήση νέων τεχνολογιών (π.χ. web-banking) για την πραγματοποίηση των τραπεζικών τους συναλλαγών. 
 
Ο κ. Βλάσης επικαλέστηκε την δεδομένη και αποδεδειγμένη κοινωνική ευαισθησία της ΕΤΕ αλλά και την ανάγκη στήριξης της ελληνικής περιφέρειας και ζήτησε να συνεχιστεί η λειτουργία του υποκαταστήματος της Εθνικής στα Τρόπαια ελπίζοντας στην θετική έκβαση του αιτήματός του, που αποτελεί και αίτημα σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της.
Νέα ΔημοκρατίαΚώστας Βλάσης - Με τις δικές μου δυνάμεις!

Εγγραφείτε στο επίσημο Newsletter

Στοιχεία επικοινωνίας

Πολιτικό γραφείο Τρίπολη

Ηρώων Πολυτεχνείου 3,
ΤΚ 22100 Τρίπολη

Τηλ: 2710222310 - 6981059177
Fax: 2710222315

Πολιτικό γραφείο Αθήνα

Τηλ: 2103641181 & 2103644732

Email: k.vlasis@parliament.gr